0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank lounge Delta XL

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank lounge Delta XL vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank lounge Delta XL is de grote variant van hoekbank Delta. Het is een sierlijke hoekbank, die chic zal staan in meerdere soorten interieurs. De bank met de uitstraling van een chaise longue, maar de zitruimte van een grote hoekbank, kan echt ‘the centerpiece’ van jouw woonkamer worden. Deze subtiele bank zal de woonkamer niet overnemen, maar een mooie toevoeging zijn. De hoekbank lounge Delta XL is verkrijgbaar in diverse kleuren, in stof en lederlook en met een sierlijk stiksel in de zitting. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Deze bank is voorzien van 4 losse grote rug kussens en 2 kleine sierkussens. Verder is de hoekbank lounge voorzien van chromen poten. Voor leuke kussens om de bank op te fleuren, kun je bij onze collectie sierkussens kijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 287 cm
Breedte
: 216 cm
Hoogte
: 85 cm
Diepte
: 103 cm
Zithoogte
: 43 cm
Gewicht
: 200 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.