0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank lounge Delta XL

695 Adviesprijs1100,- 37% Je bespaart € 405,00
  • Riviera - Bruingrijs Riviera 97 - Lounge vooraf gezien rechts
Productomschrijving
Hoekbank lounge Delta XL is de grote variant van hoekbank Delta. Het is een sierlijke hoekbank, die chic zal staan in meerdere soorten interieurs. De bank met de uitstraling van een chaise longue, maar de zitruimte van een grote hoekbank, kan echt ‘the centerpiece’ van jouw woonkamer worden. Deze subtiele bank zal de woonkamer niet overnemen, maar een mooie toevoeging zijn. De hoekbank lounge Delta XL is verkrijgbaar in diverse kleuren, in stof en lederlook en met een sierlijk stiksel in de zitting. Ga hiervoor naar één van onze woonwinkels. Deze bank is voorzien van 4 losse grote rug kussens en 2 kleine sierkussens. Verder is de hoekbank lounge voorzien van chromen poten. Voor leuke kussens om de bank op te fleuren, kun je hier kijken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Gewicht
: 200 kg
Lengte
: 287 cm
Diepte
: 103 cm
Breedte
: 216 cm
Zithoogte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank lounge Delta XL.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank lounge Delta XL vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.