0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoekbank Lotta

1295

Productomschrijving

Hoekbank en tevens slaapbank Lotta is verkrijgbaar in drie soorten materialen. Éen daarvan is lederlook. Daar kun je voor kiezen wanneer je van een strak en modern interieur houdt. De hoekbank is makkelijk uit te schuiven naar een slaapbank voor twee personen. Daarnaast zit er een opbergvak ín de bank. Zo hoef je spullen niet op een bijzettafel of in een kast te bewaren, maar kun je deze kwijt in het opbergvak. De hoekbank is te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Van neutrale en pastel kleuren, tot wat opvallendere kleuren. Het hoekgedeelte van deze bank kan zowel links als rechts uitgevoerd worden. Nog op zoek naar mooie wanddecoratie voor boven jouw bank aan de muur? Kijk dan eens hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Lengte
: 270 cm
Diepte
: 95 cm
Breedte
: 230 cm
Zithoogte
: 44 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Lotta vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.