0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Lotta

1295

Productomschrijving

Hoekbank en tevens slaapbank Lotta is verkrijgbaar in drie soorten materialen. Éen daarvan is lederlook. Daar kun je voor kiezen wanneer je van een strak en modern interieur houdt. De hoekbank is makkelijk uit te schuiven naar een slaapbank voor twee personen. Daarnaast zit er een opbergvak ín de bank. Zo hoef je spullen niet op een bijzettafel of in een kast te bewaren, maar kun je deze kwijt in het opbergvak. De hoekbank is te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Van neutrale en pastel kleuren, tot wat opvallendere kleuren. Het hoekgedeelte van deze bank kan zowel links als rechts uitgevoerd worden. Nog op zoek naar mooie wanddecoratie voor boven jouw bank aan de muur? Kijk dan eens hier.

LET OP: omdat dit product specifiek op kleur en loungegedeelte wordt besteld kun je dit meubel niet meer retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 270 cm
Diepte
: 95 cm
Breedte
: 230 cm
Zithoogte
: 44 cm
Hoogte
: 90 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Lotta vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.