0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Fleur bruingrijs

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Fleur bruingrijs vind je hieronder.
Productomschrijving
De hoekbank Fleur in de kleur bruingrijs zorgt voor een warme uitstraling in jouw interieur. Deze hoekbank heeft het loungegedeelte aan de linkerkant zitten. Shop de hoekbank Fleur in bruingrijs nu snel online bij WOONENZO. Of ga voor deze bank in andere kleuren langs in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 85 cm
Gewicht
: 160 kg
Breedte
: 150 cm
Zithoogte
: 43 cm
Armleuning
: 61 cm hoog
Hoogte
: 67 cm
Zitdiepte
: 54 cm
Lengte
: 234 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.