0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Hoekbank Feniks

1095 795 -28%
  • Inari (stof) - 94 inari cool grey - Lounge vooraf gezien links

Productomschrijving

Hoekbank Feniks is trendy en heeft verstelbare hoofdsteunen. Zo kun je ervoor kiezen deze op te klappen, of juist niet. Zo maak je altijd iedereen blij met deze bank. Het is een echte relaxbank, waar je door de hoofdsteun heerlijk kunt ontspannen. Deze bank is uitvoerbaar in meerdere soorten materialen en kleuren. En zelfs zonder meerprijs! Op de foto is lederlook toegepast. Het loungegedeelte liever aan de andere kant? Geen probleem, de bank is ook in spiegelbeeld leverbaar. Deze bank past perfect in een modern interieur. Benieuwd naar deze bank? Kom dan eens proefzitten in één van onze showrooms.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 217 cm
Gewicht
: 145 kg
Breedte
: 265 cm
Zithoogte
: 41 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 85 cm
Zitdiepte
: 95 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Feniks vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.