0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoekbank Chicko

995

Productomschrijving

Hoekbank Chicko is een heel comfortabele, mooie bank. De bank is verkrijgbaar in diverse kleuren, diverse stoffen en lederlook. Het lounge gedeelte kan vooraf gezien links en rechts. Zo past de bank altijd in de inrichting en woning. De hoekbank Chicko lijkt erg veel op de Tokyo, echter is deze bank iets kleiner en deze beschikt optioneel over een extra hoofdsteun. Deze bank heeft een zachte zitting. Deze bank liever als slaapbank? Dat kan. Kijk bij slaapbank Chicko.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 63 cm
Diepte
: 87 cm
Gewicht
: 155 kg
Lengte
: 284 cm
Zithoogte
: 43 cm
Breedte
: 164 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Chicko .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Chicko vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.