0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Arizona

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Arizona vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze prachtige bank in antraciet past in veel soorten interieurs. Antraciet is chic, maar ook makkelijk te combineren met andere kleuren en meubels. De hoekbank Arizona heeft een slaap- en opbergfunctie. Handig wanneer je geen extra slaapkamer of een logeerkamer hebt. Maar ook wanneer je een groot gezin hebt en allemaal lekker languit wil liggen. Je kunt dan namelijk het slaapgedeelte uitrekken en met z'n allen liggen. De opbergfunctie is handig voor het opruimen van dekens, kussens of alles dat je niet in het zicht wil hebben in jouw woonkamer. Ook nog op zoek naar andere meubels voor in jouw woonruimte? Bekijk dan ook eens onze complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 215 cm
Breedte
: 344 cm
Hoogte
: 79 cm
Zithoogte
: 43 cm
Zitdiepte
: 59 cm
Gewicht
: 135kg
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.