0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoekbank Ares

995,-
  • Soro - Zwart_Soro_100 - Lounge vooraf gezien rechts - Inclusief opbergbox - Met slaapfunctie
  • Soro - Zwart_Soro_100 - Lounge vooraf gezien links - Inclusief opbergbox - Met slaapfunctie
Productomschrijving
De grote hoekbank Ares is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel praktisch. Deze hoekbank is namelijk uitgerust met een opbergbox én een slaapfunctie. Handig wanneer je geen aparte logeerkamer hebt, of wanneer je ervan houdt languit op de bank te liggen. Dan kun je het slaapgedeelte namelijk uitklappen en met meerdere mensen op de bank liggen. In de opbergbox kun je dekens of kussens bewaren bijvoorbeeld. Zo maak je van jouw woonkamer meteen een extra (optionele) slaapkamer. De slaapbank is uitgevoerd in stof en in de kleur zwart. Neutraal, chic en staat bij alle stijlen interieurs! Deze hoekbank is verkrijgbaar in meerdere kleuren en materialen in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zithoogte
: 46 cm
Gewicht
: 109kg
Lengte
: 256 cm
Zitdiepte
: 56 cm
Breedte
: 325 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Ares vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.