0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Zwarte hoekbank Anton (stof)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Zwarte hoekbank Anton (stof) vind je hieronder.
Productomschrijving
De hoekbank Anton in stof is ideaal wanneer je van een zwarte hoekbank houdt. Deze bank past namelijk in veel woonstijlen en is makkelijk te combineren en decoreren met print, hout, hoogglans en kleur. De hoekbank Anton is daarbij ook een slaapbank met een opbergbox. Met een slaapgedeelte creëer je een extra slaapplek of logeerplek, zonder dat je dat veel ruimte kost of je er een kamer aan moet 'opgeven'. En je bergt er heel makkelijk kussens of dekentjes in op. De hoekbank Anton is alleen verkrijgbaar in het zwart, maar óók in lederlook. Kijk daarvoor hier of bekijk de bank in één van onze woonwinkels. Let op: Het slaapgedeelte van deze hoekbank wordt niet in dezelfde kleur mee gestoffeerd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 275 cm
Hoogte
: 60 cm
Gewicht
: 148 cm
Zitdiepte
: 60 cm
Lengte
: 202 cm
Zithoogte
: 43 cm
Meubelzaak

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO meubelzaak. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.