0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Productomschrijving

Hocker Dallas is voorzien van een opbergbox, die makkelijk te openen is met een afneembaar deksel. Naast de uitvoering die op de productfoto te zien is, is deze hocker in verschillende stijlen en materialen uit te voeren. Zo is lederlook mogelijk, maar ook velvet, suède en stof. En ook qua kleuren is de keuze reuze. Ga voor een neutrale kleur of juist een opvallende, wanneer je wil dat Dallas een eyecatcher wordt. De opbergbox is groot genoeg om hier diverse spullen in op bergen zoals speelgoed, tijdschriften of een warme deken voor op de bank. Kijk voor accessoires, om in deze opbergbox te doen, bij onze categorie accessoires.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 60 cm
Breedte
: 45 cm
Hoogte
: 40 cm
Gewicht
: 25 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hocker Dallas.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.