0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95
Productomschrijving
Hocker Berlijn is voorzien van een opbergbox, waardoor deze hocker een dubbelfunctie krijgt. Aan de ene kant kun je erop zitten, de hocker gebruiken als tafeltje, anderzijds kun je er ook dingen in opbergen. Bewaar hier speelgoed, boeken, kussentjes of een lekker warm plaid. Hocker Berlijn is verkrijgbaar in veel verschillende materialen. Voor een moderne en stoere look, kun je kiezen voor lederlook. Voor een wat zachtere en gezelligere uitstraling kun je gaan voor velvet of stof. De keuze is helemaal aan jou. Ook qua kleur kun je alle kanten op. Je kunt voor neutraal gaan, maar ook voor kleuren die er helemaal uitspringen. En wil je jouw zithoek compleet maken, bekijk dan ook eens ons assortiment fauteuils.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 45 kg
Lengte
: 100 cm
Breedte
: 60 cm
Hoogte
: 40 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.