1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Helio

130,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Commode Helio is een rustieke ladekast, die ieder slaapkamerinterieur complimenteert. Het is makkelijk deze ladekast te combineren met andere stijlen en kleuren slaapkamermeubels. Het handige aan deze kast is dat er geen handgrepen zijn. Je blijft dus nergens achter hangen, er steekt niks uit en het geeft een rustige uitstraling. De commode is uitgevoerd in grijs eiken, wat een elegante uitstraling geeft. Daarnaast is het ook een praktische ladekast, de kast is namelijk uitgevoerd met vier lades. Dat geeft genoeg opbergruimte voor al die extra spullen of kledingstukken die niet in de kledingkast passen. In de serie Helio is één van onze hardlopers complete slaapkamer Helio. Commode Helio past hier uiteraard perfect bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Diepte
: 43 cm
Hoogte
: 90 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.