0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Commode Helio

130,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Commode Helio is een rustieke ladekast, die ieder slaapkamerinterieur complimenteert. Het is makkelijk deze ladekast te combineren met andere stijlen en kleuren slaapkamermeubels. Het handige aan deze kast is dat er geen handgrepen zijn. Je blijft dus nergens achter hangen, er steekt niks uit en het geeft een rustige uitstraling. De commode is uitgevoerd in grijs eiken, wat een elegante uitstraling geeft. Daarnaast is het ook een praktische ladekast, de kast is namelijk uitgevoerd met vier lades. Dat geeft genoeg opbergruimte voor al die extra spullen of kledingstukken die niet in de kledingkast passen. In de serie Helio is één van onze hardlopers complete slaapkamer Helio. Commode Helio past hier uiteraard perfect bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Breedte
: 90 cm
Diepte
: 43 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.