0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commode Helio

150,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit
Productomschrijving
Commode Helio is een rustieke ladekast, die ieder slaapkamerinterieur complimenteert. Het is makkelijk deze ladekast te combineren met andere stijlen en kleuren slaapkamermeubels. Het handige aan deze kast is dat er geen handgrepen zijn. Je blijft dus nergens achter hangen, er steekt niks uit en het geeft een rustige uitstraling. De commode is uitgevoerd in grijs eiken, wat een elegante uitstraling geeft. Daarnaast is het ook een praktische ladekast, de kast is namelijk uitgevoerd met vier lades. Dat geeft genoeg opbergruimte voor al die extra spullen of kledingstukken die niet in de kledingkast passen. In de serie Helio is één van onze hardlopers complete slaapkamer Helio. Commode Helio past hier uiteraard perfect bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 90 cm
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Diepte
: 43 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.