0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp zwart Lois

49.95,-
Productomschrijving
De hanglamp zwart Lois is groot, stoer en toch heel elegant. Oftewel: the best of both worlds. Je kunt deze lamp dus in een modern interieur hangen, maar óók in een industriële woonstijl, in een landelijke woning en ook in een bohemien interieur. Omdat dit eigenlijk een heel neutrale lamp is, staat deze prachtig in al deze woonstijlen. Deze hanglamp in zwart is perfect te combineren met de staande lamp en de grote variant van deze hanglamp. Alle drie uitgevoerd in hetzelfde design en dezelfde kleuren. Je kunt ze dus ook prachtig mixen and matchen met elkaar, zonder dat ze te prominent aanwezig zijn in jouw kamer. Bekijk ook eens onze sidetables, voor nog meer decoratie-items.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Lengte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 20 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp zwart Lois.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp zwart Lois vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.