0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Rey multi

189.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Rey multi is een hanglamp met meerdere lampenbollen aan. En het leuke: de lampen hebben niet allemaal dezelfde kleur. Door de verschillende kleuren in de bollen, is het een echte 'one of a kind' lamp. Deze hanglamp geeft een vrolijke en speelse uitstraling aan de ruimte waar je deze ophangt. Hartstikke leuk boven een ronde eettafel, maar natuurlijk ook boven een rechte eettafel. Bekijk al onze lampen nu in de showrooms, of kijk nog even verder in de webwinkel. Voor nóg meer items om van jouw huis een echte thuis te maken, bekijk je nu onze geheel nieuwe collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 25 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 15 cm
Breedte
: 20 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Rey multi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Rey multi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.