0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Mae

44.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Mae is uniek door het open karakter. Omdat je de lamp binnenin kunt zien, kun je op die manier een speelse touch toevoegen aan jouw interieur. Zo kun je er namelijk voor kiezen een filamentlamp in het peertje te draaien. Dit geeft niet alleen een mooi effect, jouw ruimte is ook in één keer helemaal afgestyled. In de lampenserie Mae is nog een andere variant van deze hanglamp verkrijgbaar: de hanglamp Mae multi. Wil je dus voor een iets grotere variant gaan, dan kan dat! Shop de hanglamp Mae nu in een WOONENZO woonwinkel, of kijk verder op de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 30 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 30 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Mae.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Mae vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.