0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Dior multi

54.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Dior multi bestaat uit drie lampenkappen die heel bijzonder, maar vooral heel mooi zijn. Daarnaast zorgt deze lamp niet alleen voor goede verlichting, maar is het eigenlijk ook een decoratie-item, gezien het prachtige design. Het is in ieder geval absoluut een eyecatcher! Omdat de lampenkappen open zijn, kun je hier ook heel makkelijk een filament lamp in hangen. Voor een nóg bijzondere uitstraling, omdat je in die peer de gloeidraden kunt zien zitten. De lampenkappen hangen op verschillende hoogtes, wat deze lamp zo uniek maakt. Shop deze hanglamp nu bij WOONENZO of ga langs in één van de woonwinkels. En bekijk vooral ook eens onze collectie schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 35 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 22 cm
Breedte
: 16 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Dior multi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Dior multi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.