0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Bloom small

44.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Bloom small is licht, vrolijk en uniek. Deze hanglamp komt ui de serie Bloom, die helemaal in deze kleuren en dit design is uitgevoerd. Je kunt dus bijvoorbeeld ook de grote variant van deze hanglamp aanschaffen of de staande lamp. Zo is jouw verlichting perfect op elkaar afgesteld. Deze hanglamp past bij veel soorten interieurs, zoals modern of landelijk, maar ook in een Ibiza-vibe interieur komt deze lamp goed tot z’n recht. Shop de hele serie Bloom nu bij WOONENZO. En bekijk ook eens onze schilderijen. Meerdere items uit onze collectie sluiten perfect aan bij de stijl van deze hanglamp.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 30 cm
Hoogte
: 210 cm
Lengte
: 30 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Bloom small.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Bloom small vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.