0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Nori small

49.95,-
Productomschrijving
Houd je van de moderne woonstijl, dan is de hanglamp Nori small dé musthave voor jou. Met de lampenserie Nori kun je alle kanten op. Deze moderne hanglamp komt in drie maten: small, medium en large. De kleine variant is mooi om mee te combineren. Maar ook de andere lampen in deze serie zijn ideaal voor boven de eettafel, in een kantoor, gang of hal of in de woonkamer. Zo kun je alle drie de maten boven je eettafel hangen, of je combineert ermee. Zo kun je de grote varianten in de ene ruimte hangen en de kleinere in een andere. Heb je toch die eenheid in verlichting in jouw woning. Shop deze moderne hanglamp nu snel in de webshop van WOONENZO of in een van onze woonwinkels. En bekijk ook zeker eens onze gigantische collectie schilderijen.

Bij deze hanglamp hoort een E14 fitting.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 36 cm
Lengte
: 20 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Nori small.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nori small vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.