0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Nori medium

49.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Nori medium is heel moderne lamp die prachtig te combineren is met de kleinere en grotere variant van de lamp. Op die manier kun je niet alleen zelf je lamp samenstellen, maar kun je er ook een heel uniek geheel van maken. Hang de lampen bijvoorbeeld op verschillende hoogtes, voor een bijzonder effect. De lamp Nori zorgt in ieder geval voor goede, sfeervolle verlichting en is ook heel geschikt voor verschillende ruimtes in huis. Zo kun je een combinatie van deze lampen bij jouw eethoek hangen, of een enkele bij de ingang van jouw woning. Shop de hele lampenserie Nori nu snel in de webshop of ga een kijkje nemen in een van de showrooms, om de lampen in het echt te bekijken. Interesse in decoratie-items? Dan zijn onze schilderijen zeker iets voor jou!

Let op: Bij deze lamp hoort een E14 fitting.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 18 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 33 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Nori medium.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nori medium vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.