0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Nori large

64.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Nori large is uniek en leuk om naar te kijken. Het is een combinatie van stijlen, waardoor deze lamp ook in meerdere interieurs perfect tot z'n recht komt. Deze hanglamp is perfect om te combineren met meerdere lampen. Zo kun je meerdere kleine hanglampen boven jouw eettafel hangen en er een zelfgemaakte creatie van maken. Of je plaatst drie van deze boven jouw eethoek voor de eenheid en rust. De hanglamp Nori is van glas en is daarom ook leuk met een filamentlamp waar je de gloeidraden in kunt zien zitten. Zoek je nog items om je woonkamer, slaapkamer, eethoek of kantoor mee te decoreren? Bekijk dan onze collectie schilderijen.

Bij deze lamp hoort een fitting van E14.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 14 cm
Breedte
: 26 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Nori large.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Nori large vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.