0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Noa

29.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Noa is uitgevoerd in metaal. Dat geeft een stoere uitstraling aan de lamp, maar natuurlijk ook aan jouw interieur. Het is leuk om deze in een set van twee boven jouw eettafel te hangen, of in de slaapkamer. In de lampenserie Noa zijn meerdere uitvoeringen van deze lamp verkrijgbaar. Zo kun je ook voor de staande lamp, de tafellamp en de hanglamp multi kiezen. De hanglamp Noa multi is de perfecte lamp als je wat meer 'body' boven jouw eettafel wil; dit is namelijk een uitgebreidere en grotere lamp. De hanglamp Noa is wat subtieler, maar daardoor zeker niet minder mooi! Bekijk de gehele collectie lampen hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 10 cm
Hoogte
: 20 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 10 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Noa vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.