0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp eettafel Mila

99.95,-
Productomschrijving
Je ziet deze soort hanglampen voor boven de eettafel nu erg veel, maar dat is zeker niet zonder reden. Dé trend van dit moment is de hanglamp Mila. Super industrieel en zeker een blikvanger. Door de metalen ombouw die toch open is, behoud je een ruimtelijk ogende kamer. Je kunt dus ook wanneer je een kleine woning hebt, deze grote hanglamp ophangen, zonder dat jouw kamer meteen heel klein lijkt. Omdat de ombouw open is, kun je de lampen binnenin leuk combineren. Plaats een langwerpige filamentlamp en in de fitting daarnaast juist een ronde lamp. Zo krijgt jouw hanglamp boven de eettafel een unieke uitstraling. Bekijk deze hanglamp nu in een WOONENZO woonwinkel of shop verder in onze webwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 22 cm
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp eettafel Mila vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.