0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Vayen

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Vayen vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze tiendelige hanglamp is echt een musthave. De hanglamp Vayen zal namelijk zeker het middelpunt van de belangstelling zijn, want wat een blikvanger is dit! De lamp met veel kleine lampjes in, zorgt niet alleen voor heel veel licht. Met deze lamp kun je de verlichting ook als decoratie toevoegen aan jouw interieur. In de serie Vayen zijn meerdere opvallende hanglampen beschikbaar. Let op: in de hanglamp Vayen passen onze filamentlampen en andere lampen niet. Hier horen heel smalle lampjes in. Shop de hanglamp Vayen en de andere lampen nu snel in de woonwinkels van WOONENZO of doe de aankoop veilig online. En bekijk ook zeker de andere decoratie items in onze collectie. Zoals ons grote aanbod schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 40 cm
Lengte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 20 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.