0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Blanche multi

99.95,-
Productomschrijving
De onwijs leuke en unieke lamp bestaat uit een open armatuur en koperen lampenkappen. Het is de perfecte aansluiting op een industrieel interieur. De hanglamp Blanche multi is de grotere variant van de hanglamp Blanche en bestaat uit drie lampenkappen. Deze lamp zal prachtig staan boven een eettafel. De koperen lampenkappen die in het armatuur zitten steken mooi af tegen de metalen ombouw van de lamp. Shop al onze (hang)lampen nu in de webshop of in één van de woonwinkels. En neem vooral ook een kijkje bij onze sidetables, waar vele prachtig zullen aansluiten bij deze industriële hanglamp.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 22 cm
Lengte
: 19 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Blanche multi.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Blanche multi vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.