0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Blanche

74.95,-
Productomschrijving
De gave hanglamp Blanche heeft een open armatuur en is daarom ook heel leuk met een filamentlamp. Toch is het design niet standaard, maar juist 'one of a kind'. Met deze lamp heb je een echte blikvanger in huis. Deze lamp is leuk met twee stuks boven een grote eettafel of juist maar één exemplaar boven jouw zithoek of in jouw kantoor. Ook in een slaapkamer is dit een heel geschikte lamp. Omdat de lamp open is lijkt de ruimte ook nog eens groter door de lichtinval. Zoek je nog een mooi item om jouw woning helemaal mee aan te kleden en af te stylen? Bekijk dan ook eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 43 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Blanche.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Blanche vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.