0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hanglamp Suna

119.95,-
Productomschrijving
De hanglamp Suna bestaat uit vijf peertjes in een ombouw. Industrieel, stoer en uniek. En absoluut een blikvanger boven de tafel. Met deze lamp haal je verlichting in je huis die opvalt. Het is een echte eyecatcher en past goed bij een robuustere, industriële eettafel. Lampen kunnen echt de sfeer in huis bepalen. Daarom is de keuze voor een lamp heel belangrijk. Bepaal vooral eerst wat voor soort stijl je wil creëren. Is dat industrieel, robuust en stoer: dan is de hanglamp Suna jouw go-to! Deze lamp komt exclusief de peertjes, je kunt dus zelf bepalen wat voor soort lampjes er in draait. Bekijk de WOONENZO webshop voor alle lampen of ga langs in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 85 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hanglamp Suna.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hanglamp Suna vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.