0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grijze vitrinekast Tilburg (tweedeurs)

600,- 460 24% Je bespaart € 140,00
Productomschrijving
Deze mooie grijze barkast is volledig uitgevoerd met dichte deuren. Super handig wanneer je jouw barkast enkel wil voor opbergruimte. Deze grijze barkast heeft namelijk enorm veel opbergruimte. En omdat deze kast uitgevoerd kan worden met glas, maar ook zonder, hoef je jouw servies of glazen niet netjes te etaleren of uit te stallen. Scheelt je veel tijd! Deze barkast grijs heeft vier deuren in dezelfde kleur en is voorzien van soft-close systeem, zodat de deuren niet dicht knallen, maar rustig sluiten. Optioneel kun je er led-verlichting bij bestellen. Mooi als sfeerverlichting in je woonkamer! Kijk ook eens bij de complete woonkamer Tilburg, waar deze grijze barkast onder andere onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 125 cm
Gewicht
: 55 kg
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 180 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze vitrinekast Tilburg (tweedeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze vitrinekast Tilburg (tweedeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.