0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Gose

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Gose vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze subtiele kledingkast heeft een schuifdeur. Deze kleine en goedkope kledingkast is ideaal voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan een kledingkast én voor degenen met een moderne, kleine slaapkamer. De witte kleur zorgt ervoor dat kledingkast Gose niet te opvallend is en voor veel rust zorgt. En dat is wat je nodig hebt in je slaapkamer. Door de schuifdeuren wordt dit de ideale kledingkast, omdat je jouw slaapkamermeubels vlak naast je bed of nachtkastje kunt plaatsen. De kast komt met een standaard indeling met legplanken. Deze goedkope kledingkast is leverbaar in andere afmetingen en met spiegel. Indien je kledingkast Gose liever met spiegel hebt, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.