0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Gose

325,- 275 16% Je bespaart € 50,00
Productomschrijving
Deze subtiele kledingkast heeft een schuifdeur. Deze kleine en goedkope kledingkast is ideaal voor mensen die niet te veel geld uit willen geven aan een kledingkast én voor degenen met een moderne, kleine slaapkamer. De witte kleur zorgt ervoor dat kledingkast Gose niet te opvallend is en voor veel rust zorgt. En dat is wat je nodig hebt in je slaapkamer. Door de schuifdeuren wordt dit de ideale kledingkast, omdat je jouw slaapkamermeubels vlak naast je bed of nachtkastje kunt plaatsen. De kast komt met een standaard indeling met legplanken. Deze goedkope kledingkast is leverbaar in andere afmetingen en met spiegel. Indien je kledingkast Gose liever met spiegel hebt, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
Diepte
: 62 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Gose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Gose vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.