0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Goedkope fauteuil Carlie

110,-

Productomschrijving

Goedkope fauteuil Carlie is uitgevoerd in lederlook. Deze fauteuil heeft een heel mooie prijs. Voor zo’n bedrag krijg je een kwalitatief goede fauteuil. Door de hoog afgeronde rugleuning zit deze stoel comfortabel. Deze goedkope fauteuil is leverbaar in meerdere kleuren. Namelijk bruin, zwart, rood, wit, grijs, taupe en bordeaux. Zo kun je zelf kiezen welke het beste bij jouw interieur en jouw smaak past. Ga je voor neutraal, romantisch of chic: de keuze is aan jou! Kijk ook eens bij onze hockers, om deze voor de fauteuil te plaatsen en op die manier zelf een voetensteun te creëren. We hebben net als deze goedkope fauteuil, meerdere goedkope hockers beschikbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 61 cm
Hoogte
: 81 cm
Gewicht
: 18 kg
Breedte
: 64 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.