0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Carlie

135,-
Productomschrijving
De mooie, maar toch goedkope fauteuil Carlie is uitgevoerd in lederlook. Deze fauteuil heeft een heel mooie prijs. Voor zo’n bedrag krijg je een kwalitatief goede fauteuil. Door de hoog afgeronde rugleuning zit deze stoel comfortabel. Deze goedkope fauteuil is leverbaar in meerdere kleuren. Namelijk bruin, zwart, rood, wit, grijs, taupe en bordeaux. Zo kun je zelf kiezen welke het beste bij jouw interieur en jouw smaak past. Ga je voor neutraal, romantisch of chic: de keuze is aan jou! Kijk ook eens bij onze hockers, om deze voor de fauteuil te plaatsen en op die manier zelf een voetensteun te creëren. We hebben net als deze goedkope fauteuil, meerdere goedkope hockers beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 81 cm
Gewicht
: 18 kg
Breedte
: 64 cm
Diepte
: 61 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.