0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Glazen hanglamp Rose

47.95,-
Productomschrijving
De super chique glazen hanglamp Rose is uitgevoerd in een prachtige en elegante kleur. Deze kleur zal ieder interieur naar een hoger niveau tillen. Ondanks dat het design heel chic is en je hiermee een echte eyecatcher in huis haalt, is dat niet aan de prijs te zien. De kwaliteit van deze hanglamp is hoog, de prijs laag! Een rosé-kleurige hanglamp geeft meteen een heel decadente look aan een ruimte. Zelfs wanneer dit het enige item is dat je in deze kleur hebt. Overigens is rosé prachtig te combineren met heel veel kleuren. Van donkerblauw, tot groen, zwart, grijs en ook wit. Shop de glazen hanglamp Rose nu snel in een WOONENZO woonwinkel of kijk nog even verder op onze webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 52 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 18 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Glazen hanglamp Rose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Glazen hanglamp Rose vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.