0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Glazen hanglamp Rose small

44.95,-
Productomschrijving
De prachtige glazen hanglamp Rose small is geschikt voor werkelijk iedere ruimte. In de hal of gang staat deze prachtig, maar in een kantoor, woonkamer of eetkamer is deze hanglamp ook een echte blikvanger. Dat komt niet alleen door het design, maar ook door het kleurgebruik. De kleur verandert namelijk van boven naar beneden in een ombre-effect. Het is daardoor echt een unieke en bijzondere glazen hanglamp. Daarnaast oogt deze heel chic en dat voor deze prijs. Kwaliteit en pracht hoeft dus niet duur te zijn. Bekijk alle lampen in de serie Rose nu in de webshop of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 16 cm
Hoogte
: 36 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Glazen hanglamp Rose small.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Glazen hanglamp Rose small vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.