0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Gestoffeerd bed Cezar

699

Productomschrijving

Cezar gestoffeerd bed heeft in het hoofdbord een opening waar LED verlichting in verwerkt zit, onder het bed is een grote box waar u diverse spullen in op kunt bergen meerprijs 200 euro.

De poten zijn chroomkleurig, leverbaar in diverse kleuren stof of lederlook.

excl. lattenbodem en matras

Afmetingen B140/160/180cm L200cm

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 230 cm
Breedte
: 169 cm
Zithoogte
: 50 cm
Gewicht
: 110 kg
Hoogte
: 110 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.