0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament led lamp 15 - grijs smoke

37.95,-
Productomschrijving
De filament led lamp grijs is super chic, maar ook heel industrieel. Een donkere filamentlamp is heel bijzonder. Je ziet deze lampen namelijk meestal in een lichte of amberkleur. Houd je van een donker interieur, dan is de led lamp grijs echt dé musthave voor jou. Deze led lamp staat prachtig bij onze losse touwlampen en fittings. Dan zie je ook de hele filamentlamp. Zo valt de kleur extra goed op. Leuk om verschillende fittings aan te schaffen en daar de donkere filamentlampen mee te combineren. Zo krijg je een heel industriële uitstraling. Shop de filamentlamp led grijs nu snel in de webshop van WOONENZO of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 13 cm
Hoogte
: 27,5 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament led lamp 15 - grijs smoke .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament led lamp 15 - grijs smoke vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.