0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament led lamp grijs 14 - smoke

37.95,-
Productomschrijving
De filament led lamp grijs is chic, stoer en robuust. En zeker een echte musthave wanneer je van donker en elegant houdt. Deze led lamp in de kleur grijs sluit perfect aan op onze losse fittings en onze touwlampen. Op die manier maak je zelf jouw eigen lamp en zorg je ervoor dat er zeker een blikvanger boven jouw eethoek of zithoek hangt. Je bepaalt namelijk zelf wat voor soort lamp je gebruikt en ook wat voor soort filamentlamp. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen verschillende fittings en verschillende ledlampen te gebruiken voor een speels effect. In onze collectie vind je nog een filament led lamp in de kleur grijs. Mooi om mee te combineren! Shop al onze filamentlampen in de webshop van WOONENZO of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 16,5 cm
Hoogte
: 22,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament led lamp grijs 14 - smoke.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament led lamp grijs 14 - smoke vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.