0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 7 (per 4)

29.95,-
Productomschrijving
Deze open gloeilamp heeft een bijzondere feature: je ziet de gloeidraad zitten. Daardoor krijgt deze lamp - ook wel filament lamp genoemd - een industrieel tintje. Deze filamentlamp komt per 4 stuks. Hang meerdere filamentlampen bij elkaar om een speels effect te creëren boven jouw eettafel of jouw zithoek op te fleuren. Deze lampen zijn zelfs mooi wanneer ze niet aan staan, want ook wanneer ze uit zijn kun je de gloeidraad zien zitten! Daarnaast is het ook nog eens een LED-lamp: spaarzaam. Goed voor het milieu en voor jouw portemonnee. Je hoeft deze lamp dus niet zo vaak te vervangen. Bekijk onze collectie lampen of filamentlampen nu in de webshop of in de woonwinkels.

Power 4±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 6,4 cm
Lengte
: 14,6
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 7 (per 4).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 7 (per 4) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.