0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 16

26.95,-
Productomschrijving
Een ronde filament lamp is in feite een open lamp waar je de gloeidraden ziet zitten. De filament lamp 16 past perfect bij een industrieel interieur, maar kan ook een retro of vintage uitstraling geven aan jouw woning. Deze goudkleurige LED-lamp heeft een traditionele ronde vorm en is ook zonder lampenkap leuk! De gloeidraden zijn gekronkeld. Plaats meerdere van deze lampen in verschillende vormen en op verschillende hoogtes boven jouw eettafel en je krijgt een uniek en speels effect. Deze filament ledlamp geeft een sfeervol en subtiel licht. De warmwitte lichtkleur zorgt voor de juiste sfeer in de woon- of eetkamer: namelijk huiselijk en gezellig. Deze filamentlamp komt dus het best tot z’n recht in een open lamp of in een lampenkap waarin de lamp goed zichtbaar is. Bekijk nu in een WOONENZO woonwinkel of in de webshop!

Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 17,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 12,5 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 16 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.