0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 5 per 2

26.95,-
Productomschrijving
De filamentlamp LED 5 is rond en speels en komt per twee. De kooldraden lopen in verticale banen en geven een prachtig licht. Door het lichte glas vallen de draden des te meer op. Deze kooldraadlamp is erg goed te combineren met andere lampen. Hang er meerdere bij elkaar, op verschillende hoogtes. Zo kun je jouw eigen eetkamerlamp of woonkamerlamp creëren. Daarnaast geeft dit een leuk effect aan jouw ruimte. Deze filamentlampen zullen de rechte, strakke lijnen van jouw meubels doorbreken. LED lampen zijn daarnaast de toekomst. Dit type lichtbron is goed voor het milieu en voor de portemonnee. Bekijk al onze filamentlampen in de woonwinkels of winkel verder in onze webshop.

Power 6±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 6,4 cm
Lengte
: 13,4cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 5 per 2.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 5 per 2 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.