0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 4 per 2

36.95,-
Productomschrijving
De filamentlamp LED 4 is rond en heeft rechte gloeidraden. Een kooldraadlamp of filamentlamp is een gloeilamp waar je de draadjes in ziet zitten. Deze soort lamp is heel geschikt voor open lampenkappen. En past daarna ook nog eens perfect in een industrieel interieur, maar ook in een moderne woonstijl komt deze lamp goed tot z’n recht. De lamp valt natuurlijk op wanneer deze aan staat, vanwege het niet gebruikelijke design en is ook wanneer deze uit staat een echte blikvanger. De kooldraden lijken te zweven in de lamp, wat een bijzondere verschijning is. Bekijk deze kooldraadlamp of filamentlamp nu in een van onze woonwinkels, of winkel verder in onze webshop!

Power 12±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 13,4cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 6,4 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 4 per 2.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 4 per 2 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.