0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 2 per 2

32.95,-
Productomschrijving
Deze elegante en milieuvriendelijke ronde Led-lamp zorgt voor een vol, warm wit licht. En komt in een set per 2 Met een filamentlamp schijnt het licht stijlvol in jouw woonkamer, eethoek, slaapkamer of andere ruimte. Een filamentlamp wordt overigens ook wel eens een kooldraadlamp genoemd. De filamentlamp LED 2 is dus niet alleen milieuvriendelijk, maar het is ook visueel een heel mooie lamp. Deze zorgt voor een speels of juist industrieel effect in jouw woning. De lamp is in het bijzonder geschikt voor gebruik in open armaturen, oftewel: aan een draad of in een open lamp. Open vormgegeven kappen zijn heel decoratief in combinatie met het warme licht van deze filamentlamp. Bekijk deze lamp in een WOONENZO woonwinkel of shop in onze webshop!

Power 6±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 12,5 cm
Lengte
: 17,2 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 2 per 2.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 2 per 2 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.