0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 1 per 2

34.95,-
Productomschrijving
Dé trend van dit moment: open lampen oftewel filamentlampen. Filamentlampen zijn lampen waarbij de gele ledfilamenten zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een industrieel tintje, omdat de materialen in het zicht zijn. Deze filamentlamp die per 2 komt, zorgt voor een sfeervol licht. De filament lamp heeft het uiterlijk en de sfeer van een gloeilamp, maar is op sommige punten wel anders! De mooie uitstraling is namelijk niet het enige voordeel van de filament lamp. Naast dat ze er goed uitzien zijn deze lichtbronnen heel erg zuinig. Daarnaast is een filamentlamp ook wanneer deze uit staat een echte blikvanger! Bekijk de filamentlamp 1 in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.

Power 12±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 12,5 cm
Lengte
: 17,2 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 1 per 2.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 1 per 2 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.