0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 3 per 2

34.95,-
Productomschrijving
Een filamentlamp kan rechte staafjes hebben, maar soms ook gekruld, zoals bij deze. Heel uniek! Deze lampen komen in een set per 2. Je kunt de lampen in jouw lampenkappen of aan het draad afwisselen. Kies voor een kaarsvormige, een ronde en een druppelvormige. Ga voor een goud glas, amberkleurig of juist wit, zoals de filamentlamp 3. Hang de lampen op verschillende hoogtes of juist vlak naast elkaar. De keuze is helemaal aan jou! De filament lamp is gewoon een mooie lichtbron. Ook als de lamp niet aanstaat is het een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Shop nu snel in de webshop of bekijk onze gehele collectie filamentlampen. Je kunt natuurlijk ook langsgaan in een WOONENZO woonwinkel, om de lampen met eigen ogen te bekijken.

Power 8±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 17,2 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 12,5 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 3 per 2.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 3 per 2 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.