0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 17

34.95,-
Productomschrijving
Een filamentlamp is het item dat je gebruikt om jouw interieur tot in de details af te stylen. Een filamentlamp is namelijk een lamp waarin je het gloeidraadje ziet zitten. Zo betrek je dus zelf de peer van jouw lamp in het interieur. Daarnaast ziet deze lamp er zelfs wanneer deze uit staat mooi uit! De filament lamp LED 17 schijnt een warm wit licht. Dit zorgt er natuurlijk voor dat jouw woning warmer en knusser oogt. Het glas is goudkleurig, wat een chique en stijlvolle uitstraling geeft. Bekijk deze en andere filamentlampen in onze webshop of in de woonwinkels.

Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 34
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 14 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 17 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.