0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 11 per 4

22.95,-
Productomschrijving
De filament lamp LED 11 is kaarsvormig en speels en komt per vier stuks. In onze collectie hebben we onder andere ook ronde en druppelvormige filamentlampjes. Leuk om te combineren! Een filamentlamp is de trend van dit moment. Het heet zo omdat je bij de lichtbron de filamenten ziet zitten. Filamenten zijn de gele staafjes in het midden van de lamp. Een filament lamp past in veel verschillende woonstijlen, maar vooral in een industrieel interieur. Een industrieel interieur staat er namelijk om bekend dat materialen robuust en zichtbaar zijn. Shop deze en onze andere filamentlampen nu in een WOONENZO woonwinkel of neem een kijkje in onze webshop.

Power 4±10%
Base E14
Voltage 220

Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 3,5 cm
Aantal stuks
: 4
Lengte
: 9,8 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 11 per 4.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 11 per 4 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.