0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 13

35.95,-
Productomschrijving
De filament lamp LED 13 geeft warm wit licht, wat zorgt voor een knusse uitstraling. Het filament zelf is gekruld en daarmee erg speels! Het glas van deze lamp is amber kleurig en druppelvormig. De combinatie van de LED filamenten met het amberkleurige glas zorgt voor een aangename, unieke uitstraling. Hierdoor is de lamp zeer geschikt voor open lampenkappen of gewoonweg een draad uit het plafond. Plaats namelijk meerdere draden en je creëert heel goedkoop en héél uniek jouw eetkamerlamp zelf! Ook leuk te combineren met meerdere filamentlampen in andere vormen. Combineer druppelvormige filamentlampen met ronde en je bent klaar! Shop deze filamentlamp nu in de webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.

Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 22,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diameter
: 12 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 13.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 13 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.