0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Filament lamp LED 8 per 4

29.95,-
Productomschrijving
Deze filamentlamp is leuk komt per 4, staat gezellig boven jouw eettafel of bij jouw zithoek en is ook nog eens goedkoop! Allemaal redenen om deze lamp aan te schaffen. Rond, druppelvormig of kaarsvormig: een filamentlamp kan in principe alle vormen hebben. De gloeidraden zijn in alle vormen en maten zichtbaar. Leuk dus om de lampen met elkaar te combineren. Plaats een ronde en druppelvormige lamp naast elkaar boven bijvoorbeeld jouw eettafel. Omdat het om een LED-lamp gaat is het ook nog eens goed voor je portemonnee. En natuurlijk is een filamentlamp met LED energiebesparend! Deze lamp is net zoals bij andere filamentlampen voorzien van spiraalvormige draden, wat voor een leuk effect zorgt, zelfs wanneer de lamp niet aan staat. Shop nu snel in de woonwinkels of op de webshop!

Power 8±10%
Base E27
Voltage 220
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diameter
: 6 cm
Lengte
: 10 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Filament lamp LED 8 per 4.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Filament lamp LED 8 per 4 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.