0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Fauteuil Wales

395,-
Productomschrijving
Deze draaibare en opklapbare fauteuil is perfect voor in jouw woonkamer. Zeker wanneer je iemand bent die veel voor de televisie zit of die graag een boek leest. Fauteuil Wales is elektrisch en heeft een zachte zitting, omdat deze fauteuil is uitgevoerd in stof. Het is een vrij neutrale stoel voor in de woonkamer, in de kleuren licht- en donkergrijs. Dit past dus bijna altijd wel bij je interieur! Deze fauteuil heeft zelfs een vak aan de zijkant van de stoel, om de afstandsbediening in te doen. Zo raak je deze dus nooit meer kwijt! Neem ook eens een kijkje bij onze bijzettafels. Zodat je iets hebt om je drankje en je hapjes op te zetten. Dan hoef je helemaal niet meer uit de fauteuil te komen!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 56-94 cm
Hoogte
: 103-80 cm
Lengte
: 68 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.