0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil rond groen

160,-
Productomschrijving
Deze prachtige ronde fauteuil in de kleur donker groen staat mooi in iedere hoek van een kamer. Ook leuk in jouw gang of aankomsthal. Of gewoon los in een slaapkamer, woonkamer of eetkamer. Plaats nast deze mooie ronde fauteuil een stoere staande lamp, of een bijzettafel met planten op: en jouw sfeervolle hoekje is klaar! Deze fauteuil is perfect voor in een industrieel, urban, romantisch of landelijk interieur. Shop nu snel bij WOONENZO!
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.