0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Fauteuil Randevu

229,-

Productomschrijving

Deze statige en robuuste fauteuil Randevu geeft een vintage tintje aan jouw interieur. Wil je een statement-item voor jouw relax hoek, dan zit je met Randevu helemaal goed. Door de houten poten misstaat deze fauteuil ook niet in een landelijk interieur. Fauteuil Randevu is beschikbaar in bijna alle kleuren. Zo past er dus altijd wel íets bij jouw interieur! Ga voor een lichte uitvoering of juist een donkere variant. De fauteuil is ook leverbaar in diverse materialen zoals stof, velvet of lederlook. Ook daarmee kun je jouw interieur een bepaalde uitstraling geven. Ga voor chic met velvet, voor romantisch en zacht met stof of voor stoer met lederlook. En bekijk vooral onze hockers ook eens, zodat je zelf een voetensteun kunt creëren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 82 cm
Breedte
: 81 cm
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 80 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Fauteuil Randevu .

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.