0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Modest

140,-
  • ROU_Stof - Rou_ribbelstof_grijs
  • ROU_Stof - ROU_Ribbel Oranje
  • ROU_Stof - Rou_ribbelstof_poederroze
Productomschrijving
Deze mooie en stijlvolle fauteuil geeft jouw zithoek een hotel-chic-look. Het kuipje is speels, maar toch ook chic. Door de zwarte poten misstaat deze fauteuil in geen enkel interieur. De fauteuil Modest is beschikbaar in meerdere, stijlvolle kleuren. Zoals groen, grijs, bruin en roze. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl en sfeer jij wil creëren in jouw woning. Met groen en bruin ga je voor een stoerder, industriële interieur. Met roze ga je voor een knus, warm en romantisch interieur en grijs past in elke inrichting. Bekijk ook onze eettafels eens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 63cm
Diepte
: 63cm
Hoogte
: 84cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.