0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Fauteuil Modest

165,-
  • ROU_Stof - Rou_ribbelstof_grijs
  • ROU_Stof - ROU_Ribbel Oranje
  • ROU_Stof - Rou_ribbelstof_poederroze
  • ROU_Stof - Rou_stof_olijfgroen
Productomschrijving
Deze mooie en stijlvolle fauteuil geeft jouw zithoek een hotel-chic-look. Het kuipje is speels, maar toch ook chic. Door de zwarte poten misstaat deze fauteuil in geen enkel interieur. De fauteuil Modest is beschikbaar in meerdere, stijlvolle kleuren. Zoals groen, grijs, bruin en roze. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl en sfeer jij wil creëren in jouw woning. Met groen en bruin ga je voor een stoerder, industriële interieur. Met roze ga je voor een knus, warm en romantisch interieur en grijs past in elke inrichting. Bekijk ook onze eettafels eens.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 63cm
Hoogte
: 84cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Breedte
: 63cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.