0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Fauteuil leer Colado

550,-
Productomschrijving
Fauteuil leer Colado is een is een elektrische en verstelbare, relaxstoel met liftsysteem. Deze stoel heeft dus een lift functie wat het uitstappen van de stoel makkelijker maakt. Zeker wanneer je al een tijdje in je fauteuil van leer zit, kun je moeilijk opstaan. Dit systeem helpt je daar bij. Aan de zijkant van deze fauteuil van leer vind je een opbergvak voor boeken, tijdschriften of de afstandsbediening. Heb je alles binnen handbereik, ideaal natuurlijk! Deze fauteuil van leer is verkrijgbaar in de kleur bruin en zwart en past met die neutrale kleuren dus in bijna alle interieurs. Kijk ook eens bij onze bijzettafels, want eten en drinken kun je natuurlijk niet in het opbergvak bewaren, maar heb je graag bij de hand.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 106 cm
Breedte
: 83 cm
Diepte
: 94 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.