0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Fauteuil England

265,-
Productomschrijving
Fauteuil England is verstelbaar. In deze fauteuil zorg je ervoor dat je volledig kunt ontspannen. De voetensteun is uitklapbaar en ook de rugleuning kun je uitklappen of omlaag halen. Op die manier kun je zelfs liggen in jouw fauteuil. Fauteuil England is uitgevoerd in lederlook, wat heel makkelijk is in onderhoud. Je haalt er namelijk een vochtig of zelfs een droog doekje over en je stoel is alweer schoon! De fauteuil is verkrijgbaar in de kleuren bruin, grijs en zwart. Neutrale kleuren die bij bijna ieder interieur passen. Met fauteuil England zit je dus altijd wel goed! Bekijk ook eens onze bijzettafels, zodat je jouw afstandsbediening, boek of drankje altijd bij de hand hebt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 114 cm
Lengte
: 78 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.